Diensten

Woningbouw

Moderne woningbouw moet voldoen aan veel eisen. Bewoners verlangen optimaal wooncomfort en worden daarin ondersteund door tal van technieken. Elektrotechniek is daarbij een belangrijke schakel. Mijn klanten verlangen tijdloze installaties die op lange termijn optimaal functioneren. Electroman zorgt voor effectieve aanleg van uitstekend renderende installaties in nieuwbouw.

Onderhoud en Renovatie

Onderhoud- en renovatiewerkzaamheden zijn heel divers. Van het vervangen van een batterij in een rookmelder tot het opknappen van een complete woning, winkel of bedrijfspand.

De aanleg van een elektrotechnische installatie is, zoals in de gehele bouw, onderhevig aan steeds hogere eisen op het gebied van kwaliteit, comfort en veiligheid.

Bij werkzaamheden aan onderhoud en renovatie bent u bij Electroman verzekerd dat deze volgens de wettelijke regelgeving plaats zullen vinden. Electroman denkt graag met u mee op het gebied van onderhoud en renovatie aan uw elektrotechnische installatie. Zodat uw installatie steeds blijft voldoen aan uw wensen.

Datanetwerken

Electroman kan complete data- en netwerkbekabeling realiseren. Een datanetwerk is een netwerk van bekabeling met universele aansluitingen, waarmee u telefoons, computers, printers en camera’s kunt verbinden. Deze aansluitingen komen bij elkaar in een patchkast waarin ook alle apparatuur wordt geplaatst.

De keuze voor de juiste databekabeling is afhankelijk van de gewenste snelheid. Electroman zorgt ervoor dat uw datanetwerk conform de installatie eisen wordt afgemonteerd, zodat het betrouwbaar is en de hoogste snelheid wordt behaald.

Utiliteit

Hoe groot een fabriekshal ook is, elke machine moet stroom hebben. Ook in winkelpanden, bedrijfspanden, scholen en andere multifunctionele accommodaties is een betrouwbare elektrische installatie een vereiste.

Een goed functionerend bedrijf begint met een betrouwbare installatie, eentje die Electroman aan kan leggen volgens de juiste certificaten. Denk daarbij aan gecertificeerde datanetwerken, domotica en installaties die voldoen aan NEN 3140-keuringen. Wij voorzien in zowel advies als de uiteindelijke aanleg.

Montage

Electroman heeft ervaring in vele verschillende montage werkzaamheden:

  • Kabelgoten
  • Wandgoten
  • Ladderbanen
  • Lichtlijnsystemen
  • Leggen van kabels